Laptop café, számítógép, okostelefon mindenkinek

USB kütyük a laptopodhoz

laptop billentyűzet

Retro-írógép billentyűzet laptophoz.

Érdekes, izgalmas és értelmetlen perifériák

Ha van még egy szabad USB port a laptopodon, vásárolhatsz érdekes kiegészítőket a laptopodhoz. Ezek között vannak egészen érdekes, néha hasznos cuccok is, de rengeteg olyan van, melynek semmi értelme. Az ilyen érdekesebb perifériás eszközök közül szedtünk össze néhány olyat, mely talán hasznos lehet neked is.

Mechanikus írógép alakú, billentyűzet laptophoz

A retro stílus kedvelőinek ajánljuk a mechanikus írógépre emlékeztető, és azt imitáló számítógép billentyűzetet. A laptophoz vagy asztali számítógéphez csatlakoztatva átélheted a régi idők titkárainak, titkárnőinek munkáját. A 700 dolláros árat még az sem teszi vonzóvá, hogy az eszköz csatlakoztatható a legtöbb okos kütyühöz, így az okostelefonok többségéhez is.

USB mikroszkóp és digitális kamera

laptop mikroszkóp

Gyerekek számára hasznos laptop kiegészítő

Már nem fantasztikum az olyan mikroszkóp, mely a laptop kijelzőjére vetíti a képet. A USB mikroszkóp, a gyártó leírása szerint, mintegy 500 szorosára nagyíthatja a tárgyakat, melyekről fényképeket is készíthetsz laptopodon. A csomagban mellékelt szoftver segítségével videót is készíthetsz a mikroszkopikus világról. A 8 LED segítségével sötétben is készíthetsz JPG, BMP vagy AVI fájlokat.

USB mini porszívó

Az apró, LED világítással rendelkező, 5V USB-ről működő mini porszívó segít kitisztítani a laptop billentyűzetét, ügyesen felszippantja a lehullott morzsákat, apróbb szöszöket. Az akkumulátoros és alacsony teljesítményű morzsaporszívókból kiindulva, ne fűzzünk komolyabb reményeket az eszköz erősségéhez.

USB-s világítós asztronauta

Laptop lámpa űrhajós

Asztronauta lámpa laptophoz

A laptop USB portjára csatlakoztatható LED lámpáknak rengeteg típusa van, erre a piacra próbálnak betörni az úrhajós formájú lámpával. Az eszköz a billentyűzet megvilágítására alkalmas részben, valójában hangulatvilágításra kitűnő.

USB asztali ventilátor torony

A számítógép vagy laptop USB portjáról működtethető ventilátorok is megszámlálhatatlan sokaságban lepik el a webshopokat. Ezek az apró eszközök valójában semmire sem jók, csak a felhasználó megnyugtatására szolgálnak. Ez a ventilátortípus a formájával szeretné meghódítani a nyáron hűsölni vágyókat.

USB kütyük a laptopodhoz és asztali számítógéphez vásárolhatsz. Érdekes hasznos és kevésbé értelmes kiegészítő perifériák és kiegészítők laptophoz és asztali számítógéphez, melyeket a legtöbb webshopban beszerezhetsz akár ajándékba is. További érdekes és izgalmas olvasnivaló témák: laptop szerviz, kiegészítők vásárlása, alkatrész bolt, kütyü javítása, laptop billentyűzet kiválasztása, USB javítás és csere.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!