Laptop café, számítógép, okostelefon mindenkinek

A laptop billentyűzet javítása

Laptop billentyűzet csere

Így cserélik a laptop billentyűzetét

Cseréljem vagy javítsam a klaviatúrát

A laptop billentyűzetének meghibásodásakor két lehetőség adódik a szervizes szakemberek előtt: cserélni vagy javítani.

Kiesett egy billentyű a klaviatúrából

Szinte minden ilyen esetben a javítást választják a laptop szervizben. Természetesen meg kell vizsgálni, hogy a billentyű kiesését milyen mechanikus behatás okozta, mi tört el a laptop billentyűzetében, esetleg magában a műanyag házban.

Ha csak a gomb esett ki és veszlett el, esetleg a műanyag lift tört el, akkor a budapesti laptophardware szervizben gyorsan megjavítják a laptop billentyűzetét.

Egy vagy több billentyű nem működik

Ha a laptop billentyűzetén egy vagy több billentyű nem működik, akkor meg kell vizsgálni, hogy van-e lehetőség a javításra, vagy mindenképpen cserélni kell az egész alkatrészt. A billentyűzet részleges működésképtelenségének oka általában a nedvesség, ha valamilyen folyadék kerül a laptop billentyűzetébe.

Ilyenkor elméletben van lehetőség a javításra. Szét kell szedni a billentyűzetet, eltávolítani az összes billentyűt, a műanyag alkatrészeket, ezután a billentyűzet műanyag lapját szét kell szedni és a rövidzárlatot meg kell szüntetni. Ez a munka azonban olyan időigényes és hosszú, hogy érdemesebb és olcsóbb, ha a teljes billentyűzet cseréje mellett dönt a laptop tulajdonosa.

A billentyűzet csatlakozójának sérülése

Előfordulhat, hogy megsérül a billentyűzetet a laptop alaplapjával összekötő csatlakozószalag. Sajnos ez a javítás is a billentyűzet teljes szétszedésével valósítható meg, ezért ebben az esetben is a teljes cserét javasolja a szervizben a szakember.

A laptop billentyűzet javítása egyszerűen és gyorsan Budapesten is. A laptop billentyűzet cseréjét vagy javítását a budapesti szerviz szolgáltatásainak igénybevételével tudod gyorsan és jutányosan elvégezni, amit szívesen ajánlunk minden tulajdonos számára. További érdekes témák olvasásra és informálódásra: billentyűzet, laptop, szerviz Budapest, billentyűzet csere, javítás.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!