Laptop café, számítógép, okostelefon mindenkinek

Alternatív szövegszerkesztők laptopra is

Szövegszerkesztő laptopra ingyen

AbiWord ingyenes szövegszerkesztő program

Az AbiWord helyettesítheti a Microsoft Word programot

Az eladott laptopok túlnyomó többsége Microsoft Windows operációs rendszerrel kerül árusításra. A Windows alá a leggyakrabban telepített szövegszerkesztő program a Microsoft Office programcsomag tagja a Word. Sokan nem szeretnének nagyobb összeget kiadni, hiszen nem gyakran kell gépelni vagy nyomtatni, ezért alternatív megoldásokat keresnek.

AbiWord szövegszerkesztő

Az egyik ingyenesen letölthető szövegszerkesztő program az AbiWord, melyet laptopra és asztali gépre is feltelepíthető. Az Abi segítségével szerkeszthető és nyomtatható a szöveges dokumentum, egyszerűségének köszönhetően szinte bármilyen hardveren futtatható. Ideálisan alkalmazható laptopon, mivel minimális erőforrás igénye van.

Az AbiWord paraméterei:

  • Teljesen kompatibilis a Windows operációs rendszerrel
  • Az összes népszerű dokumentumtípust támogatja: OpenOffice.org, Microsoft Word, WordPerfect, Rich Text Format, HTML, stb.
  • Kezeli a rajzokat, táblázatokat, stíluslapokat és tartalmaz helyesírás ellenőrzőt
  • Többnyelvű kezelőfelület laptopon is
  • Letölthetőek kiegészítő nyelvi csomagok
  • Pluginok letöltése és alkalmazása segítségével bármilyen munkafolyamathoz jól testre szabható.

Az AbiWord szövegszerkesztő utolsó frissítését január 25.-én adta ki az AbiSource Community.

Az ingyenes szövegszerkesztő programok alkalmazásával ingyenesen készíthetünk dokumentumokat, melyeket nyomtathatunk, szerkeszthetünk vagy feltölthetünk az internetre. A laptop operációs rendszere által tartalmazott .TXT szerkesztőhöz képest az ingyenes szövegszerkesztők jelentős plusz szolgáltatásokat nyújtanak.

Az AbiWord program ingyenesen itt tölthető le, laptopra is alkalmazható.

Alternatív szövegszerkesztők laptopra is könnyen letölthető és gyorsan telepíthető. Laptopra is letölthető ingyenes szövegszerkesztő programok leírása és letöltéséhez használható linkje itt található valamint leírást és magyarázatot is olvashatsz a szolgáltatásról. Néhány további érdekes és izgalmas olvasni való témák: laptop szerviz, szövegszerkesztő program, laptop program, ingyen letölthető, laptop szoftver, szolgáltatás Budapest.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!