Laptop café, számítógép, okostelefon mindenkinek

Találd meg az elvesztett mobiltelefont ezzel a szolgáltatással

Laptop okostelefon finde

Megtalálhatod az okostelefonodat!

A Samsung Find My Phone alkalmazás laptopról is működik

A legtöbb okostelefon használó szinte „benne él” az okostelefonjában. E-mailek, SMS üzenetek, bankkártya adatok, fényképek és nagyon sok egyéb érzékeny adat és információ van a telefonban. Nagyon sokan vagyunk, akik a fizetéseket, átutalásokat is a kényelmes okostelefonos alkalmazások segítségével intézzük.

Mit tegyél, ha elvesztetted, ellopták a mobiltelefont?

A Samsung által kifejlesztett Find My Mobile néhány egyszerű mozdulattal beállítható, és ennek köszönhetően zárolhatod a telefonodat, törölheted adataidat, szerencsés esetben akár meg is találhatod, a laptopod segítségével.

Az okostelefon keresés beállítása

Az okostelefon ellenőrzésének funkcióját a Zárolási képernyő és biztonság menüből érheted el és aktiválhatod. A szolgáltatás használatához engedélyezni kell, hogy a Google gyűjthesse a helyadatokat. Ezenfelül el kell fogadnia a „Vezeték nélküli hálózatok használata” feltételeit is.

  • Lépj be az okostelefon Beállítások menüjébe
  • Érintsd meg a „Zárolási képernyő és biztonság” ikont
  • Lépj a „Find My Mobile” menübe
  • Érintsd meg a „Samsung-fiók” elemet
  • Add meg vagy hozd létre a Samsung-fiók adatait.

Ha nem találod a mobiltelefonodat

Ne ess pánikba! A Mobil megkeresése funkcióval megtalálhatod az okostelefont, és ha a közelben van, teljes hangerővel megcsörgetheted a készüléket. És ha még mindig keresed, távolról zárolhatod a képernyőt, automatikusan letiltva a Samsung Pay szolgáltatást és a bekapcsológombot, sőt emellett 50 nem fogadott hívásig megtekintheted a hívásnaplót is. Szükség esetén teljesen kitörölheted adataidat a készülékből.

Ha Samsung telefonod van, elő a laptopoddal és mobillal, állítsd be a szolgáltatást.

Találd meg az elvesztett mobiltelefont, vagy ha ez nem sikerül, töröld ki a rajta lévő adataidat. Az elvesztett, ellopott okostelefont könnyen és gyorsan megtalálhatod egy laptop segítségével, ha ez nem sikerül, zárolhatod az okos kütyüt, esetleg információt kapsz arról, hogy milyen új SIM-kártyát tettek a mobiltelefonba. További érdekes témák olvasóinknak ajánlva: okostelefon, laptop, Samsung, Okostelefon keresés, Find my mobile.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!