Laptop café, számítógép, okostelefon mindenkinek

Ingyenes vírusirtók a mezőny második feléből

antivirus vírusirtó laptop 2017

Kell egy vírusirtó a laptopra.

Letölthető 2017-es antivírusok

A legtöbb laptop tulajdonos szíve összeszorul a vírusirtó szó hallatára, hiszen vagy nem használ, vagy pedig rettenetesen lassítja a gépet a kiválasztott szoftver. Ha netbankot is használsz a laptopodon, nem csak az okostelefonon intézed az átutalásaidat, érdemes vírusirtó szoftvert telepíteni, ez lényegesen olcsóbb, mintha feltörnék a számládat.

A korábbi évek trendje, miszerint a legjobb antivírus programok fizetősek, kezd megváltozni, és a profi cégek is ráálltak az ingyenes alapszolgáltatásokra. Ez annyit jelent, hogy az alap vírusirtó szoftver ingyenesen letölthető, telepíthető és használható a laptopon, csak a kiegészítő védelemért kell fizetni.

A pcmag által végzett felmérés szerint a jelenleg letölthető ingyenes vírusirtó szoftverek sorrendben a következők: Avast, AVG, Bitdefender, ZoneAlarm, AdAware, Sophos Home, Avira Antivirus, Comodo Antivirus 10, Panda Free Antivirus és a Qihoo 360 Total Security 8.6. Az első két antivírussal a poszt végén ajánlott laptopos blog foglalkozik, nézzük a hátrább szorult programokat.

Bitdefender

Antivírus vírusirtó 2017

Bitdefender vírusirtó letöltése

A Bitdefender Antivirus Plusz itt tölthető le ingyenesen, csak a prémium szolgáltatásért kell külön előfizetést vásárolni. A szerzők ajánlása szerint a programot a Windows rendszer alá optimalizálták, hogy a lehető legkevesebb gondot okozza a víruskeresés, és ne érezzünk lassulást a rendszerben.

A Bitdefender a rendszer üresjárati időszakaira időzíti az automatikus ellenőrzési munkákat, az online pénzügyi tranzakciókhoz különálló, biztonságos böngészőablakot nyit, tehát nem kell félnünk a csalóktól.

A USB Immunizer kiegészítő automatikusan, a háttérben ellenőrzi a laptophoz csatlakoztatott USB meghajtót és szükség esetén javítja. Bár a Bitdefender kíméletesen bánik a laptop és az asztali gép erőforrásaival, szolgáltatásainak minősége miatt csak a harmadik helyre szorult.

2017 vírusirtó letöltés

Anivírus laptopra is

Zone Alarm

A Zone Alarm nem csak vírusellenőrző program, hanem az egyik legjobb, nagy múltra visszatekintő tűzfal program is. Az ingyenes telepítés után a rendszer hatékonyan monitorozza a laptop kimenő és bejövő internetes forgalmát. Előnye, hogy a valós idejű védelemhez minimális beállításokat kell csupán elvégeznünk. Hátránya, hogy nem a teljes felhasználói felület érhető el magyar nyelven.

Ad-Aware

Az Ad-Aware már veteránnak számít a vírusirtók piacán, a nagy mennyiségű tapasztalat biztosítja a kiváló vírus elleni védelmet. 2017-ben a negyedik helyre szoruló program is ingyenesen letölthető laptopra is.

A program eredetileg a kéretlen, felugró reklámok elleni védelmet biztosította volna, ez mostanra kimaradt az ingyenes csomagból, csak a prémium előfizetők számára érhető el. Az ingyenes programcsomag is tökéletes védelmet nyújt a veszélyesebb vírusok ellen, az adathalászat és a spyware-ek ellen azonban védtelenek maradunk, amíg nem vesszük meg a teljes antivírust.

Ingyenes vírusirtók a mezőny második feléből válogattunk néhányat, hogy bárki letölthesse. A legjobb 2017-es vírusirtó programok ingyenesen is letölthetőek laptopra, asztali számítógépre és okostelefonra is, a linkeket a posztban találod, hogy ne kelljen azonnal a szervizbe rohanni a laptopoddal. További érdekes, mindenki számára ajánlott téma: vírusirtó, laptop, szolgáltatás, antivírus, vírusirtó letöltése, ingyenes, freeware.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!