Laptop café, számítógép, okostelefon mindenkinek

Alternatív internetes weboldal megjelenítők

laptop internetes böngésző Vivaldi

Weboldalak megjelenítése a Vivaldi böngészővel.

Vivaldi böngésző

A megfelelő internetes böngésző kiválasztása a laptopra nem is olyan könnyű feladat, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk. Az internetes weboldalak megjelenítésére szolgáló programok az alapvető funkciójuk mellett rengeteg olyan szolgáltatást nyújthatnak, mellyel megkönnyíthetik munkánkat.

Ha nem akar, és nem szeretsz a laptop telepítésével foglalkozni, neked a Windows rendszer által felkínált Internet Explorer tökéletesen megfelel, hiszen alapvető funkcióját teljesíti és biztonságosan szörfölhetsz az interneten. Akik valamivel igényesebbek, a Google Chrome és a Mozilla Firefox-át is letöltik, feltelepítik, de az igazán ínyencek a kisebb, specifikusabb internetes böngészőket is kipróbálják.

A Vivaldi böngészőt az Opera korábbi vezetői fejlesztették ki, azzal a céllal, hogy az Operából kiszorult funkciókat egy új programban tegyék elérhetővé a laptop felhasználók számára. A Vivaldi egyedi funkciói és lehetőségei:

  • Gyors parancs funkció, amit az F2 billentyű lenyomásával érhetünk el, ennek segítségével a böngésző bármely funkcióját elérhetjük, megkereshetjük egyetlen ablakból.
  • Továbbfejlesztett könyvjelző kezelő – a könyvjelzőket lehet kommentelni, kulcsszavazni és az F2 ablakból keresni.
  • Gyorsbillentyűk hozzárendelése a funkciókhoz.
  • Megjegyzések hozzáadása a weboldalhoz.
  • A weboldalak kinézetének megváltoztatása az Effektusok menüpont segítségével.

Bár a Vivaldi személyre szabhatósága kiváló, a gyenge technikai és fejlesztői háttér miatt gyakoriak a programhibák, a böngésző nem megfelelő megjelenése a laptop kijelzőjén, ezért továbbra is a jól bevált internetes böngészőket ajánljuk a hétköznapi használatra.

Alternatív internetes weboldal megjelenítők nem csak laptopra, hanem asztali gépre is letölthető és telepíthető. Alternatív internetes böngésző a Vivaldi, melyet könnyedén telepíthetjük laptora is. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének valami újat is kipróbálni és nem félnek elhagyni a régi jól bevált böngészőket. További érdekes és izgalmas olvasnivaló: laptop, billentyűkombináció, Budapest, Google, laptop kijelző, internetes böngésző.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!