Laptop café, számítógép, okostelefon mindenkinek

Tanácsok, tippek laptop tulajdonosoknak

Laptop billentyűzet védőfólia

Így védheted laptopodat!

Védőfólia laptopra

Az okostelefonok képernyőit és újabban a monoblokkok hátoldalának üveglapját szinte magától értetődő módon fóliával vagy üveglappal védjük a sérülésektől, karcolódástól. A laptopok kijelzőjét és billentyűzetét is védhetjük hasonló módon, ezzel biztosítva hosszú életet a gép számára.

Természetesen nem fordulhat elő, hogy egy csésze kávé vagy egy pohár kóla kerüljön a laptop környékére, hiszen ki az, aki a munkát és az étkezést keverné. A legtöbb esetben a folyadék és a technika találkozása nagyon súlyos következménnyel jár, de szerencsére már van erre megoldás.

Védőfólia nem csak a kijelzőre

A laptop kijelzőre védőfóliát ragasztani, szinte magától adódik, különösen akkor, ha érintőképernyős a laptop. A sérülésektől, karcoktól védő fólia mindenképpen hasznos, ugyanakkor a fényes kijelzőből kellemes mattot kapunk, amely a munkához sokkal alkalmasabb, jobban kiemeli a részleteket, nem tükrözi vissza saját arcunkat nappal. Általában a laptopunk kijelzőméretének megfelelő fólia kiválasztását érdemes a szervizben a szakemberre bízni, hiszen a fólia árában már benne van a felhelyezés is, ezért nem kell otthon ügyetlenkedni ezzel.

Sokkal érdekesebb viszont a laptop billentyűzet fólia, hiszen a laptopmeghibásodások között kiemelt helyen szerepel a folyadék miatt tönkremenő billentyűzet. Ez az olcsó és egyszerű eszköz megvédi a billentyűzetet a legtöbb külső behatástól, melyek között olyan is van, melyet nem szívesen javítanak a szervizben, ilyen az, ha cicát tart a laptoptulajdonos… Az átlátszó laptop billentyűzet védőfólia a megoldás a legtöbb problémánkra.

A 0,25 mm vastag szilikon fólia könnyedén felragasztható a laptop billentyűzetére. Antibakteriális, vízálló, mosható és nem látszanak meg rajta az ujjlenyomatok sem. Ha te is ügyetlen vagy, vagy csak előfordult már, hogy valamilyen folyadékot öntöttél a billentyűzetre, neked is erre a védőfóliára van szükséged.

Tanácsok, tippek laptop tulajdonosoknak, hogy sokáig szolgálja önt a hordozható táskagépe. A laptop kijelzőjére, képernyőjére és billentyűzetére is ragaszthatunk védőfóliát, hogy megvédjük a folyadékoktól és a sérülésektől, ez mindenki számára érdekes téma, hiszen a fólia olcsóbb mint a szerviz. Mindenki számára kötelező olvasnivalók témája: laptop, laptop kijelző, laptop billentyűzet, védőfólia, fólia.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!