Laptop café, számítógép, okostelefon mindenkinek

Milyen laptopot vegyek?

Laptop dekoráció festés

Egyre népszerűbbek a dekorált laptopok.

Hogyan válasszak laptopot munkára, netezésre, játékra?

A laptop vásárlás egy komoly és felelősségteljes dolog, melyben készséggel állnak rendelkezésünkre a boltban dolgozó szakemberek, laptopeladók. A kérdés mindössze az, hogy vajon a bolt, a saját vagy a mi érdekeinket helyezik előtérben, nem sóznak-e ránk valami olyan vacakot, amit mások nem hajlandóak megvenni.

Tapasztalatom szerint a hölgyek elsősorban a külcsín alapján választanak laptopot és egyéb elektronikai kütyüt, bár tény az, hogy a kinézettel egyenrangú az a szempont is, hogy alkalmas legyen a gép arra a feladatra, amelyre szánják. Az viszont, hogy milyen egyéb plusz funkciókkal rendelkezik a laptop illetve milyen az ár / érték arány már nem szívesen foglalkoznak.

Segítünk!

Ebben a blogban igyekszem válaszokat találni minden laptoppal, palmtoppal, netbookkal, okostelefonal és egyéb kütyüvel kapcsolatos kérdésre. Ha valamire nem találnátok választ, nyugodtan írjatok és kérdezzetek, hozzászólásban vagy privátban is. Mindenkinek segítek, segítünk lehetőségeink szerint.

Milyen laptopot válassz?

Mielőtt elkezdenénk processzorral, memóriával képernyővel foglalkozni, vagy szóba hoznánk a méreteket, úgy a külső hosszt és szélességet, mint a belső tárhelyek nagyságát, ki kell jelentenünk azt az alapvető igazságot, hogy olyan laptopot kell venni, ami tetszik neked.

Ha a laptopot arra akarod használni, hogy vonaton vagy buszon elővedd és netezzél vagy filmet nézzél rajta, esetleg egy kávézóban szeretnél megírni egy blog posztot, akkor az első és legfontosabb szempont, hogy olyan kütyü lapuljon a dizájnos laptoptáskában, mely elismerő pillantásokat vált ki a körülötted lévőkből. Egy átlagos informatikus számára a lyukas gépház és szigszalagos monitor teljesen természetes, hisz a lényeg a teljesítmény, míg utazás közben netezéshez és filmnézésre egy egyszerűbb hardwer is megteszi, de az nézzen ki egyedien.

Bőr laptop táska

Fontos a megfelelő laptoptáska kiválasztása is.

Összefoglalva

A blogban a következő kérdésekre keressük a választ (és még sok másra is):

Milyen laptopot vegye munkához?

  • írásra
  • grafikára
  • adatbáziskezelésre
  • internetezéshez
  • online vásárlásra.

Milyen laptopot vegyek játékra?

Milyen laptopot vegyek haza?

Vegyek egyáltalán laptopot? Milyen kütyüre van szükségem?

Ezekre a kérdésekre keressük folyamatosan és fokozatosan a válaszokat, a konkrét modellek és esetleg boltok megnevezésével.

Milyen laptopot vegyek, ebben segít ez a blog és ez a szolgáltatás? Hogyan válasszak jó és szép laptopot? Vegyek dekorált számítógépet? Segítünk a megfelelő eszköz kiválasztásában munkához, játékra vagy otthoni használatra és mennyire számít a gép ára, vagy érdemes bármennyit megadni érte. Az alapvető kulcsszavak jegyzéke: laptop, vásárlás, bolt, szakember, kütyü.

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!